Cosplay kostymer

kläder för anime, TV, spel och film av hög kvalitet

Totalt: 0,00
Cosplay kostymer

kläder för anime, TV, spel och film av hög kvalitet

Totalt: 0,00

Kakegurui Ryouta Suzui Red Uniform Cosplay Kostymer

I denna artikel kommer vi att titta närmare på en fantastisk produkt som heter Kakegurui Ryouta Suzui Red Uniform Cosplay Kostymer. Dessa cosplay-kostymer är inspirerade av karaktären Ryouta Suzui från anime-serien Kakegurui och tillverkade av det erkända varumärket Rolecos.

Dessa kostymer inkluderar en skjorta, kappa, byxor och slips, allt gjort av enhetligt tyg och i en iögonfallande röd färg. De är perfekta för cosplay-evenemang eller Halloween-fester. Du kan klä dig som Ryouta Suzui och öka autenticiteten i ditt cosplay.

Ryouta Suzui är en av Yumekos klasskamrater i Kakegurui. Han är en feg och fattig karaktär som snabbt blir utnyttjad av andra och kallas till och med ”Pochi” (vilket är ett vanligt namn för hundar). Men hans situation förändras när han räddas av Yumeko. Genom att bära dessa kostymer kan du uppleva karaktärens känslor och förmedla dem till dina medcosplayers.

För att ta hand om dessa fantastiska cosplay-kostymer rekommenderas handtvätt i kallt vatten och hängtorkning. Blekmedel bör undvikas för att bevara kostymens färg och kvalitet.

Viktigt att notera är att dessa kostymer följer asiatiska storlekar, så se till att kolla in storlekstabellen noga innan du gör din beställning. Det kan finnas en felmarginal på 1-3 cm på grund av mätmetoden, så det är bra att vara uppmärksam på detta.

Vill du lägga till några fantastiska Kakegurui cosplay-kostymer i din samling Besök Cosplay Kostymer för att hitta dessa och många andra anime-kostymer. För mer information och för att köpa detta Ryouta Suzui Red Uniform Cosplay Kostymer, klicka här.

Här är några bilder på kostymen:

(https://image.cosplaykostymer.se/Kakegurui-Ryouta-Suzui-Red-Uniform-Cosplay-Costumes_CC3365C_1.jpg)

(https://image.cosplaykostymer.se/Kakegurui-Ryouta-Suzui-Red-Uniform-Cosplay-Costumes_CC3365C_2.jpg)

Så varför vänta Gör dig redo för nästa cosplay-event eller Halloween-fest genom att bära dessa fantastiska Kakegurui Ryouta Suzui Red Uniform Cosplay Kostymer! Besök [cosplaykostymer.se](https://www.cosplaykostymer.se/) för att köpa din dräkt idag och låt din inre karaktär lysa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *